www.dierenerf.nl - Alles voor Huis & Boerderijdieren

Beestachtig Veel Producten - Voor 15:00 besteld, Morgen Geleverd ! 

Betalen / Verzenden

Voor 15:00uur Besteld
Morgen in Huis

Gratis Verzending
Vanaf €50,-

7 Dagen per Week
Online & Bereikbaar
Dierenerf - Algemene Voorwaarden

Betalen / Verzenden

Dierenerf.nl – Maakt het eenvoudig

Betalen / Verzenden

Betalen

U kunt betalen via iDeal, Vooraf Overboeken of Paypal.  Belgische klanten kunnen via Bancontact betalen.

Verzending en bezorging

Verzenden van een bestelling

Wij verzenden onze artikelen via POSTNL. Bestellingen van artikelen die voor 15.00 uur bij dierenerf.nl binnen komen en zijn betaald. Worden nog de zelfde dag per POSTNL verstuurd. Je bestelling word dan de volgende dag wordt bezorgd. Bestelling(en) na 15.00 uur worden een dag later bij je thuis bezorgd.

Hoe word mijn pakket afgeleverd?

We geven een pakket ter bezorging aan POSTNL post. Wij verzenden een bevestiging per e-mail zodra de bestelling verzonden wordt. Wij beschikken over een track & trace code van POSTNL, zodat wij kunnen na gaan wanneer waar de zending zich bevindt. Nu kan het gebeuren dat je niet thuis bent op het moment dat de postbode het pakket bezorgt. Wanneer je niet thuis ben, zal POSTNL het pakket de volgende werkdag of zaterdag nogmaals aanbieden.

Wanneer het pakket voor de tweede maal niet kan worden afgeleverd, volgt er een kennisgeving van POSTNL, waarop vermeld staat waar het pakket afgehaald kan worden.

Verzendkosten

Verzendkosten binnen Nederland en België

Bestellingen vanaf € 50,- of meer worden binnen Nederland en België gratis thuisbezorgd. Voor bestellingen onder de € 50,- betaal je € 7,25 verzendkosten.

Verzending buiten Nederland en België

Wil je de bestelling laten bezorgen in een ander land dan Nederland en België? Dan gelden de daarvoor geldende verzendkosten van POSTNL.

dierenerf.nl

Volkerakstraat 37
5215CS 's-Hertogenbosch

K.v.K. : 80297919
Bank: NL87BUNQ2035249201

0