www.dierenerf.nl - Alles voor Huis & Boerderijdieren

Beestachtig Veel Producten - Voor 15:00 besteld, Morgen Geleverd ! 

Algemene Voorwaarden

Voor 15:00uur Besteld
Morgen in Huis

Gratis Verzending
Vanaf €50,-

7 Dagen per Week
Online & Bereikbaar
Dierenerf - Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Dierenerf.nl – Voor Ons en U

Algemene voorwaarden

Toepasselijkheid
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en diensten van Dierenerf.nl bij de uitvoering van opdrachten die niet afkomstig zijn van zakelijke klanten of bedrijven. Afwijkende en/of aanvullende overeenkomsten moeten uitdrukkelijk schriftelijk zijn bevestigd door Dierenerf.nl. Dit geldt ook wanneer wordt afgezien van de eis tot schriftelijke bevestiging.

Levering
Het afleveren van uw goederen geschied binnen 7 werkdagen. Mocht dit op een of andere manier niet lukken dan wordt u daarvan binnen het zelfde termijn op de hoogte gesteld. De Levering geschied ten allertijde.

Herroepingsrecht
In Nederland geldt een wettelijk vastgelegde zichttermijn van 14 werkdagen. Binnen deze termijn kunt u de bestelling zonder opgave van redenen annuleren. Dit kunt u schriftelijk doen dmv een e-mailbericht naar info@dierenerf.nl.

Garantiebepaling
De garantie is vastgesteld volgens het toepasselijk recht, waarbij wij in geval van gebreken de producten desgewenst eerst omruilen of repareren. Als een product niet kan worden gerepareerd of als het omgeruilde product eveneens gebreken vertoont, kunt u de producten retourneren tegen restitutie van het volledige aankoopbedrag. Raadpleeg de documentatie bij het product voor informatie over de garantie van de fabrikant.

Toepasselijk recht
Bij overeenkomsten met zakelijke klanten, rechtspersonen van het openbaar recht of publiekrechtelijk bijzonder vermogen, zijn alle juridische geschillen die voortkomen uit deze zakelijke relatie, met inbegrip van geschillen over wisselkoersen en cheques, onderworpen aan de jurisdictie van de rechtbank in de plaats waar de verkoper is gevestigd.

dierenerf.nl

Volkerakstraat 37
5215CS 's-Hertogenbosch

K.v.K. : 80297919
Bank: NL87BUNQ2035249201

0